Gratis fragt over 1000 kr.

Hurtig og sikker betaling

0 0

Handelsbetingelser

1. Betaling og sikkerhed

Hos Butik Ølund kan du betale med Dankort, Visa, Anyday og MasterCard.

Priserne er angivet i danske kroner inklusiv moms. Fragtomkostninger lægges oveni prisen.

Fakturabeløbet bliver trukket på dit kreditkort, når din pakke afsendes.

Alle betalinger sker via en sikret server der krypterer dine oplysninger.

Ordrebekræftelse / Faktura sendes på mail når betalingen er registeret.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

2. Levering

Alle pakker sendes hurtigst muligt dog senest den følgende hverdag efter modtagelse af ordren. I ferieperioder kan der dog forekomme længere leveringstid.

Fakturaen modtager du på mail og det er den der gælder som kvittering for dit køb.

Da min fysiske butik deler lager med webshoppen kan jeg i sjældne tilfælde have solgt produktet på bestillingstidspunktet. Hvis dette er tilfældet vil jeg kontakte dig pr. mail.

Butik Ølund kan ikke drages til ansvar for forsinkelse af leverancer, men jeg bestræber mig altid på rettidig levering.

2.1 levering i Danmark
Alle pakker sendes med GLS eller Post Nord hvor leveringstiden er 1-4 hverdage.

2.2 levering indenfor EU
Alle pakker sendes med GLS eller Post Nord hvor leveringstiden for standardleveringer er 2-5 dage.
De specifikke fragtpriser fremgår ved betaling.

2.3 levering udenfor EU
Alle pakker sendes med GLS eller Post Nord hvor leveringstiden for standardleveringer er 2-5 dage.
De specifikke fragtpriser fremgår ved betaling.

2.4 afhentning i butikken
Du har selvfølgelig også mulighed for at afhente din pakke i butikken. Når din pakke er klar til afhentning vil jeg kontakte dig på telefon eller mail. Dette er selvfølgelig ganske gratis.

3. Fortrydelsesret og returnering

Ved køb af varer på webshoppen har du 14 dages fortrydelsesret, hvilket vil sige at du kan fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse af dine varer.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret skal du bruge nedestående link.

Åben Returportal

Når jeg har modtaget returvaren og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, indsættes beløbet svarende til varens pris på den konto beløbet blev hævet fra. Du skal selv betale for de fragtomkostninger der er forbundet med returneringen af varen direkte til butikken.

Der kan gå op til 5 bankdage før overførslen er endeligt gennemført.

3.1 produktets stand ved returnering
Fortrydelsesretten med fuld returnering af købsprisen kan kun benyttes, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den.

Det er tilladt at prøve produktet på samme måde som du kan i butikken, men hvis varen er brugt udover dette hæfter du for forringelse af varens værdi.
Og da jeg ikke sælger brugte varer vil jeg som udgangspunkt trække 99% fra varens oprindelige pris og dermed kun returnere 1%.

4. Reklamation

Købelovens regler for reklamation gælder for varer der er købt på webshoppen.

Hvis du er så uheldig at du skal reklamere over en vare, skal du blot kontakte mig inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet, og fremvise din kvittering som dokumentation for købet. Hvis reklamationen er berettiget tilbagebetaler jeg dine rimelige fragtomkostninger.

Ved modtagelse af din vare skal du sammenholde varen med ordrebekræftelsen. Derudover skal du kontrollere varen/varerne for transportskader INDEN kvittering for modtagelsen, for såfremt der er skade på varen/varerne skal der gøres indsigelse over for transportfirmaet.